Online werkplek (Clouddiensten)

‘HZA Cloud’ staat synoniem voor een oplossing waarbij kwaliteit, flexibiliteit en duidelijkheid kernfactoren zijn. Een automatiseringsoplossing voor een vast bedrag per gebruiker per maand huren. HZA Cloud is ons eigen 100% redundante platform, waarmee de regie wordt behouden over uw gegevens die bij ons veilig staan opgeslagen. Is Cloud Service als oplossing voor uw organisatie van toepassing?

De Cloud is een veel voorkomende term, maar hoe weet je of je werkomgeving of organisatie ‘Cloud Ready’ is? Wij helpen graag door een geheel vrijblijvende QuickScan uit te voeren. Hierbij onderzoeken wij hoe de huidige automatiseringsomgeving en processen zijn ingericht waarbij er direct een advies gegeven wordt welke vorm van Cloud oplossingen voor u interessant en haalbaar zijn.

HZA Cloud – Online Werkplek

Met de Online Werkplek least u een volledige omgeving waar u gebruikt maakt van uw bestanden, e-mail en overige applicaties. Uw omgeving draait op ons platform dat voorzien is van hoge kwaliteit elke dag gewaarborgd wordt door HZ AUTOMATISERING. Het aantal gebruikers kunnen per maand aangepast worden, hierdoor dalen en stijgen de kosten met uw organisatie mee. Wij rekenen een vaste prijs per maand inclusief hardware, software, beheer, support dus hierdoor zijn onverwachte ICT verrassingen verleden tijd.

HZA Cloud SMALL

Heeft u enkel behoefte aan e-mail & dataopslag in de Cloud? Dan kunt u gebruikmaken van ons SMALL pakket. Onze SMALL oplossing onderscheidt zich door:

  •  opslag in Nederland, beheerd door HZ Automatisering
  •  kwalitatief hoogstaande spamfilter
  •  volwaardige offsite backup

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een dienst die ervoor zorgt dat medewerkers van bedrijven op een efficiënte manier met hun documenten, e-mail, adressenlijsten en agenda’s omgaan. Hosted Exchange beschikt over alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange zonder dat u zich druk hoeft te maken over de initiële aanschaf- en licentiekosten en het beheer van de server. Al deze taken zijn in handen van HZ Automatisering.

Alles weten over Clouddiensten en Werkplek leasen?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons ticketsysteem of mail naar info@hzautomatisering.nl.

Daarnaast zijn wij ook bereikbaar op 038-4672770