Je wilt jouw producten en diensten zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van de doelgroep. De website hoort daar ook bij. Daarmee bereik je immers jouw doelgroep. Waar het om gaat is dat je via de website zo veel mogelijk conversie behaalt. Of dat nu keiharde omzet is of informatieaanvragen. HZ Automatisering denkt mee en adviseert in deze beslisfase van functionaliteiten, doelstellingen en bereik van de website. Maar ook voor webdesign, hosting, websitebeheer en –onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Webdesign

Net als bij een folder of een magazine is de website het visitekaartje van uw bedrijf, hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Samen bepalen we of de bestaande huisstijl doorgetrokken kan worden richting website of dat deze wat opgefrist wordt. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bureau of uw bedrijf?

Webhosting

Plannen om een nieuwe website te gaan creëren? Eén van de eerste zaken die geregeld moet worden is het registreren van een geschikte domeinnaam. Het is tenslotte wel zo prettig als de website makkelijk vindbaar is op het internet. De domeinnaam verwijst naar een locatie op internet en bestaat uit een unieke naam en extensie, bijvoorbeeld .nl. Met alleen een domeinregistratie kun je nog niks, dus is er een webhostingpakket nodig om je mail te regelen en je website in de lucht te houden. Via HZ Automatisering betaal je alleen de hoeveelheid ruimte, de rest is all-inclusive. Zo bestaan er starterspakketten voor 500MB schrijfruimte tot platinumpakketten voor 10GB schrijfruimte. Vervolgens dient de site te worden vormgegeven door een webdesigner en gevuld te worden door tekst en beeld. Als deze stappen allemaal doorlopen zijn kan de website online. Webdesign en webhosting door een hostingprovider kan eenvoudig via HZ Automatisering geregeld worden.

Domeinregistratie, webdesign, webhosting, website beheer én –onderhoud: alles kan via HZ Automatisering geregeld worden, voor het ultieme gemak!

Onze beloftes aan jou

  • We denken met je mee
  • We leveren een service op maat
  • Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar
  • Wij gaan altijd voor de béste support
  • Betrouwbare service voor een eerlijke prijs
Vraag offerte aan
Meer informatie
Bel 038 - 467 2770
Remote support
Ontvang hulp op afstand
Remote support
Ontvang hulp op afstand
Remote support
Ontvang hulp op afstand
Remote support
Ontvang hulp op afstand