Nieuws

Uurtarief

U kent ons als een deskundig en hecht team dat garant staat voor snelle service en optimale bereikbaarheid. Een team dat voor elk ICT-vraagstuk een passende oplossing weet en waarde hecht aan een goede persoonlijke relatie met haar klanten en daarmee met u.

Net als u, hebben ook wij te maken met een wereld om ons heen die verandert. Energieprijzen stijgen, er is krapte op de arbeidsmarkt. Wij zijn blij dat het ons desondanks lukt om nieuwe specialisten aan te trekken, zodat wij onze kennis steeds verder kunnen verdiepen en verbreden. Dat stelt ons in staat om uw vraag naar veilige, betrouwbare en specialistische ICT-oplossingen te kunnen blijven beantwoorden. Om dit ook voor de toekomst te garanderen, kondigen wij een prijsverhoging aan. 

Clouddiensten

U maakt ook gebruik van onze clouddiensten – de HZA Cloud – voor een vast bedrag per maand. Door gestegen energieprijzen op locatie en bij de datacentra die de HZA Cloud faciliteren, zijn wij genoodzaakt dit tarief met ingang van 1 november 2022 te verhogen.

Wij doen er iedere dag alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en uw ICT-vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit nieuws bericht, dan horen wij dat graag.