Logo van HZ automatisering

Hoe het allemaal begon…

HZ Automatisering is sinds 1994 actief op de ICT-markt en destijds begonnen onder de naam HardMate Zwolle, vanwege het leveren van voornamelijk hardware. Vanwege de toenemende vraag naar service- en dienstverlening, zijn de activiteiten sinds 1997 uitgebreid en is het bedrijf verder gegaan onder de naam HZ Computers – afkorting van Hanzestad Zwolle – waar alles begonnen is. Waar HZ zich in de beginfase vooral richtte op particulieren, ligt de focus de laatste decennia steeds meer op het MKB. Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven, er is altijd een vast aanspreekpunt voor een optimale communicatie en ad hoc service. Door de jaren heen is er geïnvesteerd in en gebouwd aan gedegen vakkennis, een flexibele houding en duurzame klantrelaties. Door te focussen op een goede samenwerking – en altijd het beste resultaat voor de bedrijfsomgeving – is HZ Automatisering uitgegroeid tot een vast begrip op het gebied van ICT dienstverlening.

HZ Automatisering in het kort...

Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven, er is altijd een vast aanspreekpunt voor een optimale communicatie en ad hoc service. Door de jaren heen is er geïnvesteerd in en gebouwd aan gedegen vakkennis, een flexibele houding en duurzame klantrelaties.

Door te focussen op een goede samenwerking – en altijd het beste resultaat voor de bedrijfsomgeving – is HZ Automatisering uitgegroeid tot een vast begrip op het gebied van ICT dienstverlening.

HZ Automatisering heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van ICT vraagstukken en levert advies en ondersteuning aan ZZP’ers en aan het MKB, variërend van 1 tot 200 werkplekken, met de focus op organisaties van 10-50 werkplekken. Voor het aanleggen van een netwerk, het leveren van de hard- en software of het uitvoeren van systeembeheer op permanente of tijdelijke basis.

Bij HZ Automatisering kun je terecht voor volledige of gedeeltelijke uitbesteding van automatisering, ondersteuning van (bestaande) systeembeheer en/of beheer op projectmatige basis. Een fullservice pakket aan ICT-producten en diensten, afgestemd op de specifieke situatie van onze opdrachtgevers. Voor het aanleggen van een netwerk, het leveren van de hard- en software of het uitvoeren van systeembeheer op permanente of tijdelijke basis.

Onze missie

HZ Automatisering staat voor een gedegen betrouwbare dienstverlening en door steeds te werken aan de service houden wij tevreden klanten in deze regio. Opererend vanuit een inspirerende werkomgeving met gecertificeerde professionele medewerkers worden stappen gemaakt om te investeren in een langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij wederzijds vertrouwen, respect en een flexibele instelling de basis vormen voor het realiseren van elkaars verwachtingen.

Onze visie

Wij zijn als kleine organisatie zeer flexibel ingesteld en kunnen daarom heel goed op de wensen van onze klanten inspelen. Wij denken met onze klanten mee als het gaat om de inrichting van automatisering. Daarbij worden uw eisen en wensen continu vergeleken met de ontwikkelingen in de dynamische markt. HZ Automatisering gaat voor het waarborgen van efficiency en continuïteit om zodoende een hogere ROI (Return of Investment) te bereiken.

Over onze klanten

Binnen het MKB en de wereld van de ZZP wordt de rol van automatisering en ICT steeds belangrijker. Het computernetwerk is inmiddels veel meer dan een middel om bestanden en printers te delen. Hierdoor zijn steeds meer bedrijfsprocessen afhankelijk van een snel en betrouwbaar computernetwerk. Het gaat al lang niet meer alleen om het leveren van goede hard- en software, maar om een totale oplossing die precies aansluit op uw business. HZ Automatisering levert maatwerk, service en tools om succesvol te zijn met direct meetbaar effect en gaat daarbij uit van een totaaloplossing. Door de lijnen tussen onze adviseurs en technici zo kort mogelijk te houden, kan er een goed beeld gevormd worden van de ontwikkelingen en behoefte binnen uw bedrijf. Deze combinatie van kennis en kunde geeft een optimaal resultaat voor zowel gebruikers als systeembeheer. Elke dag efficiënt en productief werken door de slimme inzet van ICT? Dat is juist onze toegevoegde waarde.

Benieuwd naar onze diensten?

Betrouwbare partners
voor de beste kwaliteit

Remote support
Ontvang hulp op afstand
Remote support
Ontvang hulp op afstand
Remote support
Ontvang hulp op afstand
Remote support
Ontvang hulp op afstand