Over ons

Over HZ Automatisering

HZ Automatisering heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van ICT vraagstukken en levert advies en ondersteuning aan ZZP’ers en aan het MKB, variërend van 1 tot 200 werkplekken, met de focus op organisaties van 10-50 werkplekken. Voor het aanleggen van een netwerk, het leveren van de hard- en software of het uitvoeren van systeembeheer op permanente of tijdelijke basis. Bij HZ Automatisering kun je terecht voor volledige of gedeeltelijke uitbesteding van automatisering, ondersteuning van (bestaande) systeembeheer en/of beheer op projectmatige basis. Een fullservice pakket aan ICT-producten en diensten, afgestemd op de specifieke situatie van onze opdrachtgevers. Voor het aanleggen van een netwerk, het leveren van de hard- en software of het uitvoeren van systeembeheer op permanente of tijdelijke basis.

Hoe het allemaal begon…

HZ Automatisering is sinds 1994 actief op de ICT-markt en destijds begonnen onder de naam HardMate Zwolle, vanwege het leveren van voornamelijk hardware. Vanwege de toenemende vraag naar service- en dienstverlening, zijn de activiteiten sinds 1997 uitgebreid en is het bedrijf verder gegaan onder de naam HZ Computers – afkorting van Hanzestad Zwolle – waar alles begonnen is. Waar HZ zich in de beginfase vooral richtte op particulieren, ligt de focus de laatste decennia steeds meer op het MKB. Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven, er is altijd een vast aanspreekpunt voor een optimale communicatie en ad hoc service. Door de jaren heen is er geïnvesteerd in en gebouwd aan gedegen vakkennis, een flexibele houding en duurzame klantrelaties. Door te focussen op een goede samenwerking – en altijd het beste resultaat voor de bedrijfsomgeving – is HZ Automatisering uitgegroeid tot een vast begrip op het gebied van ICT dienstverlening.

VISIE & MISSIE

Wij gaan en staan voor kwaliteit, snelheid, stabiliteit, veiligheid, flexibiliteit én duidelijkheid, als basis voor elke ICT infrastructuur.

ONZE KLANTEN

Onze klanten komen uit alle sectoren van het bedrijfsleven. Wordt u onze nieuwe klant?